Åh så myyysigt!!

Mitt liv, el ska ja säga vårt liv är helt underbart!! Finns inte mycket jag skulle vilja ändra på.
Älskar vårt liv, älskar er!!




Idag har vi haft världens mysigaste dag, började med en tidig morgon då Tindra väckte oss vid halv 7, inte jätte tidigt, men hade varit skönt att få sova lite längre en lördagsmorron. Sen blev det en mysig frukost och sen en pratstund i soffan om vad som skulle hända under dagen. Vi gjorde oss iordning, grejjade lite här hemma och sen åkte vi iväg till Ängelholm o strosade lite på stans kalla gator. Handlade lite små grejjer och åt en härlig lunch på Torstens och sen fika efter det. Sen tog vi o körde hem och Tindra sov en stund och vi fick lite mysig tid tillsammans.
På em så grillade vi lite korv över öppen eld med pinne, med våra grannar. Jätte mysigt, å lite pulka blev det för Tindra i trädgården :) Liiite kallt var det ute, -15. Sen tog vi av oss alla tjocka kläder o gick in till oss o drack lite kaffe o gubbarna tog varsen wiskey.






Lite senare skulle Fredrik hjälpa Håkan o bära in lite saker från släpet som de varit o köpt på IKEA så vi åkte hem till dem och ja o syrran gjorde tacos o sen åt vi, hade en toppentrevlig kväll!! Tack så mycket!!!

Älskar dig syss!!

Stundens låt: R Kelly- I Belive I Can Fly


Många som har frågat mig (och Fredrik) vad vi firade igår. För att göra en väääääldigt låååång historia kort så är Fredriks lägenhet såld och alla bekymmer ur världen och vi kan glömma allt gammalt bakom oss (förhoppningsvis)och bara tänka på oss själva och vår tid tillsammans och få vara lyckliga!!! För det är precis det vi är!! Så himla lyckliga, aldrig känt såhär, det är så himla rätt, på alla vis!! Livet är underbart, önskar att alla fick känna denna lycka och kärlek som vi känner.

Älskar dig Fredrik!!



Ha det toppen alla vänner där ute och jätte skoj att ni läser min blogg!!

Kramen

Kommentarer
Postat av: Johanna

Grattis, va härligt : )

2010-01-31 @ 08:41:34
Postat av: Sara i Sthlm

Så kul att få följa din blogg å se va som händer i erat liv.. Är sååå glad för din skull att du är lika lycklig som jag ;)kram

2010-02-01 @ 16:34:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0