Sköna helg....

Nu var det måndag igen o ja har inte hunnit me o blogga alls under helgen, den har verkligen varit fullsmäckad me både det ena o det andra...

I fredags em/kväll blev det en del pulkaåkning me tjejjerna och sen gjorde vi pizza hemma hos syss me familj.



I lördags blev det en sväng till Halmstad för att kolla på lite grejjer. Sen lunch hos svärmor för att sedan åka till Egon på 85 årskalas.
Jätte trevlig med smörgåstårta och tårta :) Tindra var så trött bara så vi fick åka hem i hyffsad tid, o hem o busa lite och så slocknade hon vid 7.Händer aldrig annars!! Men det resulterade i att hon vakande kl 6 i söndags ist.

Söndagen visste vi inte riktigt vad vi skulle hitta på men det visade sig snabbt och det är ju inte svårt att åka nån stans...
Vi åkte iaf till Halmstad, IGEN! HIhi.

  

Först fika på Coffe House och sen en sväng på lekia el va den affären heter och sen plockade vi upp svärmor för att åka till Laxbutiken o äta lunch. Kom fram till att det var 8,5 år sen vi var där sist.
Tiden springer verkligen iväg!!




Sen påväg hem åkte vi inom mamma o pappa för att säga hejdå nu när de ska till Thailand i 2 veckor. Kommer sakna er massor!

Amy åker med iväg nu, 2 veckor.. Kommer sakna dig me gumman. O Elin har kommit hem, skönt att du mår bättre med tjejjen!!


Stundens låt: Alicia Keys- Try sleeping with broken heart.





Nu ska ja ta ett röj o sen hänga tvätt o köra igång en ny tvätt.

Ha det toppen, friends!!!


Ilovemylife!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

kommer att sakna er med men två veckor går fort älskar er kram mam

2010-01-25 @ 09:59:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0