Bilder... o lite annat!



Först en egobild, såklart!! ha ha, första bilden på mitt ljusa hår.




En av Tindras nya vårjackor.



Gott me sushi!!






Mormor klipper Tindra med lakritspipa i munnen :) Ha ha!





Nu är det helg, o en regnig sådann... Hade helt underbart vårväder igår med 15 grader o strålande sol...och idag.... pissregn... Ush!!

Idag blir det jobb för min del några timmar o sen i em ska vi åka till huset o mäta lite o kolla lite saker :)

Imorron blir det shopping på em efter att fredrik har jobbat. Måste köpa present till lilla Moa som ska fylla år nästa lördag. Eftersom att vi jobbar hela veckan så får det bli imorron... Men nu måste ja sätta fart o göra mig iordning.

Ha en toppenhelg!!!

Kusinvitamin

Vill STORT välkomna lilla kusinpojken till världen!!

Igår föddes han, lille bebisen, i Halmstad. Nästan 4300g o 54 lång.

Grattis syrran!!! Så glad för er skull!!


O grattis Håkan o storasyster Moa!!


Ser verkligen fram emot er hemkomst på troligtvis torsdag då vi får komma o hälsa på :)


Mycke jobb nu, har haft en fullspäckad dag på jobbet idag, har hunnit med hur mycke som helst på kontoret, skönt o få det undanstökat!!

Älskar min familj!!! Ni är BÄST!!


Kram från oss :)


Kommentarer

Tack alla snälla som kommenterar mina inlägg, det är så himla kul o se vem det är som läser min blogg. Det är ju för er jag skriver! Hade funderingar på att lägga ner bloggen ett tag men för tillfället får den vara kvar iaf.

Det är iaf superskoj o se vem som läser, me tanke på att ja ibland har uppemot 100 läsare så är det få som kommenterar...

Så kommentera mera vettja om ni vill att ja ska fortsätta blogga!!!


Kram kram




Springer iväg....

Helgen sprang iväg fortare än kvickt o denna vinter likaså. I spetember skrev jag på mitt anställningsavtal för äppelgården och skulle börja i mars på heltid och under tiden sept-mars skulle det bli timmar. det kändes som en evighet till mars...
NU ÄR DET HELT PLÖTSLIGT MARS!
Och det är dags att börja jobba på riktigt!! det börjar inte på riktigt egentligen förrän nästa vecka men idag 17.30-23 har vi jazzafton o ja ska jobba lite extra samt iveckan så blir det lite jobb på kontoret. From måndag så blir det andra bullar och vi öppnar upp på riktigt. Det har gått helt knasigt fort!! Hela vintern har sprungit iväg men det har hänt hur mycket som helst... Både positiva o negativa saker, både jobbiga o kul!

Idag har jag o Tindra varit på banken, Rackarungar o lunchat på krogen :)

Syrran har ÄNTLIGEN åkt in på bb!!
Hoppas du inte blir hemskickad utan en bebis!

Igår var vi o kollade på lite saker till huset på Bauhouse i Hyllinge. Finns så himla mycket man skulle vilja köpa nu! o så fina utemöbler det finns till vår terass och vårt uterum, vi har nog bestämt oss :)

Idag har jag sagt upp lägenheten. Vi får tillträde till huset 1 maj o flytten blir nog någon gång i slutet av maj, beroende på hur allt går med väggar o tak som vi ska göra iordning...


Ja vet att ja e fruktansvärt dålig på att blogga nu men har inte tid att sitta vid datorn så mycket nu...

La ut en byrå på blocket idag, när ja skulle fota den va linslusen Tindra framme :)







Igår var vi hos syrran på våfflor på em, mmm de va gott!

Nu blir det lite slapp för min del innan ja snart ska väcka Tindra som sover middag o sen iväg o jobba med...ush vill inte, vill vara hemma me mina älsklingar ikväll :(

Ha det bra, kram kram


Det ljusnar!

En del saker har börjat ordna upp sig o en del saker har blivit helt fantastikt bra!!!

Börjar lite smått med försaäkringsbolaget, de ska skicka hem papper nu som jag ska fylla i så noga som möjligt med vad som försvann o hur det såg ut. Sen ska jag åka till en besiktningsman i Ängelholm och gå igenom alla smycken med honom för att han sen ska värdera mina smycken. Då får jag antingen plocka ut nya saker på guldfynd eller få 70 % av värdet i cash. tror det var så iaf...
De tekniska prylarna har jag ingen aning om hur de värderar, det får vi se, det tar väl några veckor till innan allt är klart iaf.

Mycket av det som försvunnit vill jag iaf köpa tillbaka för ja klarar mig inte utan vissa saker...
Hoppas bara att ja itne går för mkt back iaf.

Igår var en spännande o minnesrik dag. Häftigt!!! Snart husägare, det e stort!!!!
Så iaf, vi skrev på papper på huset och imorron är det besiktning av huset :) hoppas det kommer gå bra så det inte är så mkt som e fel...

Då blir det iaf tillträde den 1 maj, så här går det undan, men vi flyttar inte då, för då ska det målas, tapetseras mm.

Va e det för hus då? Ett grått trähus me vita knutar, enplans, 4 rok, stort öppet mellan kök o vardagsrum o allrum. Kommer bli toppenbra för oss! O en underbar stor trädgård. Inglasat uterum och stor terass. Vilken sommar det kommer bli!! men ändå en hel del att fixa med huset, köket o badrummet är från 2008, så det är skönt!

Så idag har jag ringt runt o ansökt om blanketter för ansökan om dagisplats o säga upp denna dagisplats som tindra har nu. Det är en del att göra nu...

Känns så underbart roligt!!!

Ilovemylife!!

Som ni alla säkert vet så blir det tillökning i september så det känns himla skönt att ha hunnit komma iordning i huset innan dess. Vårt liv är verkligen toppen. Vi är så lyckliga!!!

Undrar otroligt mycke när lilla kusinbebisen kommer, skulle kommit i måndags, vi väntar o läääängtar!!!


Detta var allt för oss just nu, nu blir det lite försenad lunch för min älskling kom precis hem :)

Ooooooohlala!!!


Vi ses!!

Blaha blaha

Orkar inte med allt just nu, efter ett inbrott då dem har gått igenom alla våra tillhörigheter så ger det med sig så himla mycket merjobb.
pratade igår med försäkringsbolaget, de vill ha kvitto på allt, men what?! ja har inte mycke kvitto på mina smycken o saker, visst så hade jag på dator o kamera, men bannumej inte på mina halsband, armband o alla andra smycke, o för det andra så har ja fått mkt i present. Så de finns absolut inte ngr kvitton!
Så vi får se lite hur de kommer att gå tillväga nu, jag vill ju bara ha mina saker tillbaka, o allt detta jobb orkar ja inte med...

Men till nåt lite roligare.

Längtar tills lilla kusinbebisen kommer ut, den kommer nog denna vedckan, jag tippar på torsd el fredag.
Du e jätte fin syrran!
Förstår att du e  trött på att vara gravid!! Att du bara vill ha bebisen hos dig nu, de vill ja me!

Har lånat en dator nu på fm när tindra är på dagis, så ja har kunnat fixa lite grejjer me saker o försäkringar mm.
Ska strax lämna tillbaka den, så ni förstår ju om ja inte bloggar så mkt nu. hade ja bara haft tillgång till dator så...

Igår var det lite fika med syrran o moa i boarp, lite shopping på rackarungar o ladan.

Nu ska ja grejja lite härhemma innan ja ska hämta hem tindra från dagis :)

Ha det....


Är så glad att ja har mina nära o kära! Älskar min familj, min tindra o min fredrik!!

Kramen

J****vla.....

Ja det kan man ju säga... efter en otroligt trevlig kväll i halmstad, ja o fredrik med bio o jätte go middag så kommer vi hem o ska kolla klart på melodifestivalen tänkte vi... men ack så fel vi hade.
När vi kommer innanför dörren så är allt, ALLLLT!!! upponervänt i hela lägenheten, alla lådor, skåp o dörrar öppna, allt utslängt. Fick en chock. Började skaka som sjutton, bröt ihop helt, vi gick ut igen o ringde polisen direkt.
Efter typ 20 min kom dem o vi gick in tillsammans. Vi fick inte röra ngt innan de tog foton o fingeravtryck.

Så bland det som e borta, av hur mycke som helst är min dator med alla tusentals bilder på familj o speciellt tindra. Sen hennes födsel iprincip. Allt e borta, o knäpp som man e så har ja inte bränt bilderna... Så om nån har mycket bilder el några bilder på min lilla skrutta så tar ja jätte gärna dem!!

Sen e mobiler o massa smycke o kläder borta med. Så tragiskt, vet inte hur ja ska säga det men man känner sig ledsen och kränkt. Fruktansvärt! O så förbannad. Varför just hos oss?
Är så jäkla läskigt att det har varit folk hemma hos oss och tagit i och rört runt bland våra saker. Våra privata saker, ni har ju ingen skam i kroppen.

Ja e så himla ledsen, mest för att bilder o filmer på tindra o alla andra e borta och sen för att de har varit inne hos oss, slängt ner allt i sovrummet på sängen, alla lådor utplockade med grejjer o säkert har ni stått/suttit i vår säng med.

Så nu letar vi verkligen nytt boende på högsta allvar, är det ngn som vet/känner ngn som har nån trea i båstad el nåt bra hus till oss så hör gärna av er! vi är verkligen tacksamma för alla tips!!
Känner mig inte trygg där alls, ja vet mycket väl att det kan lika gärna hända i en annan lgh el i ett hus el i vårt nästa boende, men vetskapen att de varit där bland våra saker där hemma gör mig så ledsen.

Nu orkar ja inte skriva mer, men det kommer nog mer om det....
Nu har ja iaf fått skriva av mig lite.

Nu ska ja fortsätta gå igenom värde på mina saker som e borta....
Det drar med sig så himla mycke jobb. Försäkringsbolag, massa samtal. O det kommer ju inte kunna ersätta våra saker ändå.


Vi hörs....

Kram från en ledsen Carina


En tom helg

Igår var jag o mamma o lämnade Tindra hos sin pappa. Hon ska vara där över helgen. Det var jätte jobbigt o lämna henne igår men ja vet att hon kommer ha en rolig helg!! Ska ju hämta henne imorron igen så det går nog fort. Men det känns som två långa dagar här nu.


Igår sken solen som aldrig förr kändes det som, underbart att titta ut genom fönstret men tyvärr väldigt kallt. Men iaf så åkte korta-svarta höstjackan på och mina vita converse. :)


Imorron kanske det blir en fika me Amy, om hon inte e alltför bakis?!


Nu ska ja kolla runt lite på grejjer o så ska ja sen göra mig klar för att jobba.

Skanar min ängel mest av allt i hela världen!!
Mamma älskar dig så mycke gumman!
Du är underbar, Tindra! Ses imorron!


Puss o kram o trevlig helg!!
Kram


Vår i luften

Ja det kan man verkligen säga!!
Men då har ja en liten fråga... är det "ok" att börja me vårjacka o vårskor redan nu?
För visst är man fruktansvärt sugen på (el tom har) köpa vårjacka o nya dojjor efter att ha gått runt me stövlar hela vintern.
Ja e lite tveksam iaf, tycker att ena stunden när man åker till jobbet så är det +2 men när man kör hem så är det -2 grader... liiiite kallt för ett par converse kanske?
Men suuuugen e ja verkligen att dra på mina nya pjux!!

Va händer mer då? Inte mycke... Jobbar o står i... Hemma o grejjar o gör inte speciellt mycke egentligen.




Nu blir det lite mellanmål sen iväg till dagis o lämna o sen till jobbet.

Ha det bra i vårsolen!! Kram kram

Blondie!!!

Idag har ja varit hos frissan. Blev väldigt ljus. Blev väldigt nöjd!! O fredrik tyckte det va skitsnyggt :) Tindra kände knappt igen mig, haha jo klart hon gjorde men hon kollade på mig konstigt...

Mått dåligt i em, spydde efter att ja o tindra ätit lite mellanmål, mår bättre nu men längtar tills tindra ska sova för då blir det att ja me lägger mig.

Hoppas på att må bättre snart!!


Älskar min familj så otroligt mycke. NI är allt för mig!!

Och ja, Tindra är verkligen för go!!!!

Älskar er!!!

 

 

Ps, kan fortf inte ladda upp bilder, men snart hoppas jag att ja kan....

Xoxo


RSS 2.0